«Молодіжні субкультури — особлива частина суспільної культури. Кожен має право бути індивідуальним»

Економічне відділення Юридичне відділення

04 жовтня 2017

04 жовтня 2017 р. в коледжі було проведено відкритий тематичний виховний захід «Молодіжні субкультури — особлива  частина суспільної культури. Кожен має право бути індивідуальним».    

Захід підготували та провели викладачі коледжу Лисяк О.М., Навозняк Л.М., Купчишина Т.В., Лук’янчук С.В.

Активну участь у проведенні виховного заходу приймали студенти 21-К, 22-О, 21-Ю групи.  

Мета заходу: утвердження принципів загальнолюдської моралі, формування моральних і духовних цінностей у студентів, уміння міжособистісного спілкування, шанобливого ставлення до людей, здатності до самоаналізу, самооцінки.

Студенти з цікавістю слухали виступи про різні види сучасних субкультур та їх основні характеристики.

Для кожної людини дуже важливо знайти свій вид самовираження. Для когось це – кар’єра і професійний успіх, для когось – творчість чи рукоділля, а для когось – зовнішність.

Попри нестандартну зовнішність, найбільша різниця не у стилі одягу, а у світосприйнятті, загальному розвитку та поглядах на життя.    Представники різноманітних субкультур намагаються показати свою індивідуальність, сказати сірій масі: «Я — особистість», кинути виклик світу з його нескінченними буднями та вистроюванням усіх в один рядок.

Все більше підлітків кожного дня у всіх країнах світу приймають ту чи іншу субкультуру. Тому необхідно знати про це культурне явище, розуміти його та бути готовим зустрітися з його представниками у реальному житті.

Лисяк О.М., Навозняк Л.М., Купчишина Т.В., Лук’янчук С.В.