Стартував обласний огляд-конкурс на кращий студентський гуртожиток

Коледж

25 вересня 2017

На виконання розпорядження голови Рівненської облдержадміністрації від 26.04.2016 року №228 «Про обласний огляд-конкурс на кращий студентський гуртожиток та кращий учнівський гуртожиток професійно-технічного навчального закладу» 25 вересня 2017 року розпочався ІІ етап обласного огляду-конкурсу на кращий студентський гуртожиток. Для участі у конкурсі в обласне управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації були подані визначені оргкомітетом матеріали гуртожитку№2, який став переможцем першого етапу. Комісія, до складу якої входили: Андрєєва М.М., головний спеціаліст відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки РОДА; Петренчук В.В., головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки РОДА; Янчинюк Л.В, спеціаліст Рівненського управління «Держпродспоживслужби», Процишин М.В,старший інспектор відділу пожежної безпеки ГУ ДСНС у Рівненській області ознайомилися із житлово-побутовими умовами мешканців гуртожитку, дотриманням вимог протипожежної безпеки, організацією студентського дозвілля, веденням необхідної документації. Комісія відзначила, що у гуртожитку №2, у якому проживає 313 осіб, створено належні умови для проживання, навчання та змістовного проведення дозвілля студентською молоддю. Активну роботу проводить студентська рада гуртожитку ( голова - студентка четвертого курсу юридичного відділення Шулім Тетяна), яка ініціює різнопланові заходи виховного характеру.

Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку студентським лідерам гуртожитку №2 – Шулім Тетяні, Нагорнюк Катерині, Шимко Катерині, Бабич Ганні за активну участь у підготовці до обласного огляду-конкурсу на кращий студентський гуртожиток.

Забезпечення належних умов у студентських гуртожитках – це не одноразова акція, а цілеспрямована, систематична робота, яка потребує злагодженої взаємодії різних структурних підрозділів коледжу. Колектив нашого навчального закладу і надалі докладатиме максимум зусиль, щоб кожен студент міг сказати «гуртожиток – мій дім». Особливу увагу, враховуючи останні події, необхідно звернути на дотримання студентами, усіма працівниками правил пожежної безпеки. Тому найближчим часом заплановано проведення повторного інструктажу з правил пожежної безпеки, об’єктового тренування, зустріч студентів із представниками відділу пожежної безпеки ГУ ДСНС у Рівненській області.

Талімончук О.Г., заступник директора з виховної роботи.