Пройшло засідання круглого столу циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін

Відділення програмування

15 вересня 2017

15 вересня 2017 року відбулось засідання круглого столу в рамках тижня циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін.

Викладач Юпаткіна Н. Я. у своїй доповіді розкрила тему популярності криптовалюти та описала можливості мережевих середовищ для створення сучасних електронних грошей.

Викладач Панасюк В. О. дослідив податкове законодавство на 2017 рік. У доповіді ознайомив присутніх із основними тезами оподаткування IT-індустрії, виділив ризики та вказав переваги економічних показників розробки та застосування програмних продуктів.

Сабадишин В. Р. презентував наслідки вірусної атаки, яка накрила комп’ютерний простір України влітку 2017 року. Викладачі взяли активну участь в обговоренні, обмінялись думками щодо ефективного захисту від вірусного ураження комп’ютерів.

Методист коледжу Балдич Л. В. ознайомила присутніх із діяльністю Літньої школи програмування НУБіП України та внесла пропозицію організації Зимової школи абітурієнта у ВСП «РК НУБіП України». Також, Людмила Володимирівна розкрила можливості участі в наукових та педагогічних конкурсах і відзначила заходи в рамках тижня циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін.

Голова циклової комісії Матвійчук Т. А. підвела підсумки проведення тижня та відзначила викладачів циклової комісії та студентів відділення програмування, які взяли активну участь в організації заходів.

Викладачі взяли активну участь в обговоренні представлених доповідей. Даний захід було спрямовано на підвищення освітнього рівня викладачів, розширення можливостей застосування сучасних інноваційних технологій.