Студент будівельного відділення Рівненського фахового коледжу НУБіП України Андрій Полоцький – переможець Чемпіонату України з плавання

Спорт Будівельне відділення

24 грудня 2023

13–16 грудня 2023 року у Броварах відбувся зимовий чемпіонат України з плавання. Відбулися запливи найсильніших плавців України, які змагалися за перемоги в Зимовому чемпіонаті України та Зимовому чемпіонаті України серед юнаків та юніорів. Загалом на старт вийшло понад 230 найсильніших спортсменів-плавців із 20 областей України та міста Києва.

На змаганнях був представлений дуже сильний склад учасників, які пройшли відбір на регіональних змаганнях. За результатами змагань формується збірна України для участі у міжнародних стартах.

Чемпіоном в абсолютній першості на дистанції 400 м з результатом 4 хвилини 06 секунд став студент 31-Б групи будівельного відділення нашого коледжу Полоцький Андрій. На дистанції 1500 м вільним стилем в абсолютній першості Андрій посів 2 місце з результатом 16 хвилин 37 секунд.

Слід відзначити, що Андрій вже неодноразово ставав чемпіоном України в абсолютній першості з плавання вільним стилем на дистанціях 400 м та 1500 м.

Щиро вітаємо переможця та призера змагань Полоцького Андрія! Нехай його перемоги стануть стимулом для подальший нових великих звершень і досягнень!

 

Сергій Шалай, будівельне відділення