Лист до Святого Миколая!

Відділення програмування Коледж Благодійність

13 грудня 2023

Святий Миколай – це чудотворець, який завжди бачить наші добрі і погані вчинки. Саме тому День святого Миколая завжди з нетерпінням чекають всі діти. Якщо дитина чемна – він може принести під подушку гарний подарунок. Якщо ж дитина поводила себе нечемно, то може подарувати різочку.

Цьогоріч відділенням програмування через вебресурс коледжу була проведена акція «Лист до святого Миколая», на якій було зібрано подарунки для 36 діток, які потребують особливої уваги у цей нелегкий час, а саме: діти з малозабезпечених сімей, напівсироти, діти з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Тож 12 грудня 2023 р. відділення програмування завітало у комунальний заклад «Клеванська спеціальна школа №1 І-ІІІ ступенів», щоб привітати чемних діток зі святом та передати листи над реалізацією яких працював весь студентський та викладацький колектив коледжу.

ДЯКУЄМО СТУДЕНТАМ ТА ВИКЛАДАЧАМ КОЛЕДЖУ, ЯКІ ВИЯВИЛИ БАЖАННЯ ПОБУТИ СВЯТИМИ МИКОЛАЯМИ ДЛЯ ДІТОК З НЕЛЕГКИМИ ДОЛЯМИ, ДЛЯ ЯКИХ ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ НЕ ПРОСТО СВЯТО, А ВІРА В ТЕ, ЩО ЇХ БАЖАННЯ ЗДІЙСНЕННІ!

Святий Миколай стежить за кожним із нас і бачить, що відбувається у нашій країні – війну, непростий час, у який ми живемо.  Тому  цього року на диво чекають не лише діти, а й дорослі - кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше.

Головне - будьте в доброму здоров'ї і гарному настрої, і дякуйте святому за той оберіг, який ми маємо.

 

Оксана Куделя, викладач програмування

 та інформаційних дисциплін