Міжнародний Форум BIT-2023

Відділення програмування

09 грудня 2023

У Рівному відбувся Міжнародний Форум BIT-2023, який  став ключовою подією для вітчизняного ІКТ-ринку. Організатори підкреслили унікальний характер заходу, його комплексний підхід до тем, які стають все більш важливими в сучасному інформаційному світі.

Форум охопив широкий спектр тем, таких як Центри Обробки Даних (ЦОД), Хмарні технології, Інтернет речей (IoT), Інтернет-протоколи (IP), Дані та Безпека. Це свідчить про те, що захід орієнтований на вивчення та обговорення найсучасніших технологій та тенденцій у сфері ІКТ. Особливий акцент був націлений на безпеку, як підприємств, навчальних закладів, так і на виклики національної безпеки з охорони державного кордону.

На форумі зібрались провідні фахівці, представники бізнес-середовища та ІКТ-спільноти регіону. Таке об'єднання фахівців індустрії надало учасникам можливість обмінюватися досвідом, вивчати нові рішення та розширювати бізнес-контакти.

Форум також відзначається високою якістю інформаційного наповнення та створив неповторну атмосферу, сприяючи плідним дискусіям та інноваційним рішенням.

Для тих, хто цікавиться світовими технологіями та трендами в ІКТ-галузі, участь у Міжнародному Форумі BIT-2023 в Рівному була чудовою можливістю розширити свої знання та знайти партнерів для співпраці.

У заході прийняли участь викладачі циклової комісії відділення програмування Новак Юрій і Черняк Тетяна та студенти випускних груп відділення.

Юрій Новак, викладач