Захист курсових робіт з дисципліни організація виробництва здобувачами освіти ОПС «Фаховий молодший бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент»

Економічне відділення

06 грудня 2023

Важливою складовою професійної підготовки майбутніх фахівців є науково-дослідницька робота, яка з одного боку дозволяє реалізувати на практиці знання та навички, набуті під час вивчення спеціальних дисциплін навчального плану, з іншого – зорієнтована на власний науковий пошук студента. Одночасно дослідницька робота є обов’язковим елементом навчального процесу.

Одним з напрямків науково-дослідної роботи, що здійснюється в межах навчально-виховного процесу, є написання та підготовка курсових робіт, які є основними кваліфікаційними науковими роботами, що виконуються здобувачами освіти індивідуально в процесі їх навчання у ВСП «РФК НУБіП України».

5 грудня 2023 року відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Організація виробництва» студентів 31-М групи, спеціальності 073 Менеджмент. Захист курсових робіт проводила комісія у складі: голови циклової комісії економічних дисциплін та керівника курсової роботи Конончук О. М., завідувача економічного відділенням Мартинової І. М., та директора навчального закладу Царука В. Ю.

Студенти мали можливість обрати теми курсових робіт відповідно до своїх інтересів та актуальності питань в галузі організації виробництва. Протягом трьох місяців студенти вивчали та аналізували теоретичні матеріали, літературні джерела, а також проводили консультації з викладачами для уточнення методології та завдань дослідження.

Процес написання курсової роботи сприяє розвитку аналітичних, дослідницьких та публічних навичок, необхідних для успішної кар'єри в галузі економіки та менеджменту.

Активна участь у написанні та захисті курсових робіт позитивно впливає на формування професійних компетенцій студентів та готує їх до викликів, які чекають їх у майбутньому професійному житті.

 

Оксана КОНОНЧУК,

викладач економічних дисциплін,

Дарина РАДІОН,

здобувач освіти 31-М групи