Зустріч студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» з випускниками коледжу

Земельно-правове відділення

04 грудня 2023

04 грудня 2023 року відбулася зустріч випускників спеціальності геодезія та землеустрій із студентами та викладачами земельно-правового відділення. На зустріч завітав  Бойко Дмитро (2022 року випуску), який сьогодні є військовим зв’язківцем ЗСУ. Він забезпечує безперебійну роботу військового зв'язку – основного каналу сполучення між командним штабом і рядовим складом.

Під час зустрічі зі студентами  Дмитро пригадав своє навчання у стінах коледжу. Він зауважив, що завжди підходив до виконання практичних завдань творчо та креативно, тобто знаходив нестандартні рішення. Так на заняттях з топографічного та землевпорядного креслення почав використовувати програму AutoCAD, що забезпечило максимально точно та правильно викреслити умовні знаки, об’єкти місцевості тощо. В майбутньому уміння працювати з програмою використав під час роботи в будівельній компанії, вирішуючи завдання з інженерії.

У своїй розповіді наш гість неодноразово з особливою теплотою підкреслював, що знання, отримані з фахових дисциплін в коледжі, навички активної участі в різних заходах, конференціях, що проводилися в коледжі, стали в нагоді і під час служби в ЗСУ. Це орієнтування на місцевості, вміння читати та складати карти, знання геодезичних приладів та комп’ютерних програм допомагають під час виконання бойових завдань. 

У зверненні до студентів побажав навчатися майбутньому фаху, розуміти важливість обраної професії, не нехтувати навчанням, бути активними в громадському та волонтерському секторах, а також у студентському самоврядуванні. Студенти, у свою чергу, активно долучилися до дискусії, відкриваючи нові погляди та збагачуючи цю зустріч цікавими запитаннями.

Впевнені, що збереження зв’язку з нашими випускниками допомагає примножувати та продовжувати нашу 70-річну історію. Тож, ми відкриті до подальших зустрічей та сподіваємося, що разом писатимемо нові сторінки історії  успіхів випускників нашого коледжу!

Неля Русіна,  голова циклової комісії землевпорядних дисциплін