Засідання адміністративної ради

Коледж

04 грудня 2023

4 грудня під головуванням директора Василя ЦАРУКА відбулось засідання адміністративної ради, присвячене актуальним питанням коледжу на поточному тижні.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ і завідувачі відділень Сергій ГУЛЮК, Валерій ГУМЕНЮК, Ірина МАРТИНОВА, Сергій ШАЛАЙ та Ірина ЯКИМЧУК доповіли про зимову екзаменаційну сесію і завершення першого семестру 2023-2024 навчального року.

Заступник директора з АГР Сергій КОВАЛЬЧУК і заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ доповіли про підготовку до звіту за 2023 рік та організацію роботи в період з 11.12.2023 р. по 12.02.2024 р.

Голова профспілкового комітету Олег КАЧАНОВСЬКИЙ проінформував про організацію новорічних заходів профспілковим комітетом коледжу.

В.о. секретаря приймальної комісії Євгеній МАСТАЛЯРЧУК закцентував на формуванні складу приймальної комісії на 2024 рік та організацію профорієнтаційних заходів.

Заступник директора з АГР Сергій КОВАЛЬЧУК доповів про облаштування укриття в недобудованому адміністративно-побутовому корпусі коледжу.

Завідувач відділення програмування Ірина ЯКИМЧУК, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін Неля РУСІНА, голова циклової комісії економічних дисциплін Оксана КОНОНЧУК і голова циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Оксана КУДЕЛЯ проінформували про участь у проєкті HSWT «Підтримка українських коледжів: Збір даних» на базі Університету прикладних найк Вайєнштефан-Тріздорф (HSWT).

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються життєдіяльності коледжу. 

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради