З Міжнародним днем студентів!

Коледж

17 листопада 2023

Шановні студенти Рівненського фахового  коледжу НУБіП України!

Щиро вітаю вас зі святом – Міжнародним днем студентів

1

Українська молодь посідає особливе місце у творенні сучасної української держави. Студенти були найактивнішими учасниками історичних подій – Революції на граніті, Помаранчевої революції, Революції гідності. А нині наша молодь захищає нашу незалежність і територіальну цілісність у воєнному протистоянні з російським агресором. Ми назавжди збережемо в пам’яті імена випускників коледжу, які віддали своє життя в боротьбі із ворогом. Студентам завжди притаманні такі важливі риси як патріотизм, волелюбність, нестандартний погляд на навколишній світ, новизна й незаангажованість думки, соціальна активність, оптимізм та палке бажання долучитися до розбудови своєї держави. Тому ви – наша надія на майбутнє, потужна рушійна сила, що невдовзі визначатиме вектор розвитку нашої держави.

Сьогодні у нашій Альма-матер навчаються 2030 студентів, що є найвищим показником серед закладів фахової передвищої освіти Рівненської області. Це свідчить про високий престиж коледжу серед молоді. Гордіться своєю причетністю до великої родини ВСП «РФК НУБіП України» та своїми добрими справами примножуйте її славу і традиції!

Бажаю Вам успіхів у навчанні, нових яскравих творчих досягнень, завжди бути здоровими, щасливими, активними і талановитими в мирній, незалежній, заможній Україні

Нехай збуваються усі Ваші мрії та назавжди збережеться у Ваших серцях романтика студентських років.

Слава Україні!!!

 

З повагою,

директор коледжу,

доктор економічних наук

 Василь ЦАРУК