Відкрите лекційне заняття  з навчальної дисципліни «Фінанси, гроші і кредит»

Економічне відділення

17 листопада 2023

17 листопада 2023 року викладачем Віктором Познаховським було проведено відкрите лекційне заняття  з навчальної дисципліни «Фінанси, гроші і кредит» на тему: «Кредит у ринковій економіці» для студентів 21-Ф групи  спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Основна мета заняття вивчити економічну сутність та роль кредиту для забезпечення фінансової стабільності держави. Основним завданнямлекції - надати здобувачам освіти знання щодо форм, виду та основних функцій кредиту.

Під час проведення лекційного заняття викладачем застосовано інноваційні форми і методи навчання, а саме: подача нового матеріалу за допомогою програм PowerPoint, телевізора у якості проектора, ноутбук.

Набуті знання здобувачі освіти в подальшому зможуть використати для вивчення таких дисциплін як «Податкова система», «Бюджетна система», «Банківські операції».

На заході були присутні: заступник директора коледжу Людмила Балдич,  методист коледжу Вадим Люльчік, та викладачі циклової комісії економічних дисциплін.

Віктор Познаховський, к.е.н., доцент,

спеціаліст вищої категорії,

викладач економічних дисциплін