Концерт викладачів коледжу для студентів

Коледж

17 листопада 2023

Щороку у всьому світі 17 листопада відзначається Міжнародний день студентів. Студентство завжди було прогресивною силою суспільства. Саме студентська молодь в незалежній Україні була рушійною силою Революції на Граніті, Помаранчевої Революції, Революції Гідності. Сьогодні студенти на фронтах захищають територіальну цілісність України, надають волонтерську допомогу ЗСУ.

Студентський колектив коледжу налічує на даний час 2030 здобувачів освіти. Студенти коледжу є активними учасниками різнопланових заходів наукового, культурно-масового, спортивного напрямків.

З нагоди свята 16 листопада викладачі коледжу подарували студентам святковий концерт.

Розпочалось свято із вітального слова директора коледжу, доктора економічних наук ЦАРУКА Василя, який щиро привітав студентів. Побажав  незабутніх студентський років, творчого натхнення, успішної реалізації усіх мрій в мирній, незалежній, заможній Україні!

За активну участь у громадському житті коледжу, особистий внесок у досягнення коледжем вагомих результатів у навчально-виховній діяльності та з нагоди Міжнародного дня студентів директор нагородив грамотами:

ВАСИЛЕЦЬ Єлизавету, студентку 31-Ю групи,

ВИШНЕВСЬКОГО Дмитра, студента 31-З групи,

ГАВРИШ Дарію, студентку 21-Д групи,

КАДЕБСЬКОГО Сергія, студента 5-ІПБ групи,

КУЛАЙ Христину, студентку 21-Б групи,

КУХАРЧУКА Романа, студента 32-З групи,

МАКАРЧУК Дарину, студентку 33-ІП групи,

МАТЯШУК Діану, студентку 31-Ф групи,

НОВАК Валентину, студентку 21-П групи,

СИСОНЮК Анастасію, студентку 31-Ю групи,

СТРУКАЛО Анастасію, студентку 32-О групи.

 

Подяками з нагоди Дня студента були нагороджені:

БЕНДЮГ Юлія, студентка 21-З групи,

ГОЛОДА Владислава, студентка 5-ІПБ групи,

ДУЛІКА Віталій, студент 31-Ю групи,

ЗАЙЧУК Юрій, студент 41-Б групи,

ЗЕМБАЛЬ Дмитро, студент 22-Д групи,

КОВАЛЕВИЧ Софія, студентка 32-Ю групи,

КОЛЯДЮК Дарина, студентка 21-З групи,

МЕЛЬНИК Дмитро, студент 43-ІП групи,

МЕЛЬНИК Христина, студентка 21-Д групи,

НАУЛІК Тетяна, студентка 5-ОБ групи,

НІКОЛАЄВА Олександра, студентка 42-ІП групи,

РАДІОН Дарина, студентка 31-М групи,

ТКАЧУК Сергій, студент 31-ІП групи,

ТОПІНКО Максим, студент 22-Д групи,

ЧЕРНЯК Єлизавета, студентка 32-Б групи.

 

Після нагородження розпочався святковий концерт, ведучими якого були викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін Любов ПРОТАСЕВИЧ та викладач циклової комісії будівельних дисциплін Тарас САСОВСЬКИЙ. Музичним номером студентів привітали викладач загальноосвітніх дисциплін Ірина ВЕРЕМЧУК, ведуча свята Любов ПРОТАСЕВИЧ, викладач циклової комісії юридично-соціальних дисциплін Оксана БАСЮК, а також з танцювальним номером виступили школярки Тетяна КАПІТУЛА та Надія Панкевич, яких запросив викладач циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Ігор КАПІТУЛА.

Викладачі-землевпорядники підготували для студентів фільм під назвою «Миттєвості студентського життя», викладі економічного відділення представили свої відео-роздуми про студентів, викладачі будівельного відділення підготували відео-вітання та викладачі відділення програмування жартівливе відеовітання.

Студентів та гостей зібралось на концерт багато, адже всі скучили за такими подіями. Оскільки музика, креативні номери допомагають відволіктись викладачам і здобувачам освіти від особистих проблем та трохи перепочити морально від буденності, тому в залі панувала піднесена атмосфера, студенти бурхливо аплодували та щиро підтримували своїх викладачів. По закінченню концерту всі покидали залу з щирими посмішками на обличчях.

Олександр ТАЛІМОНЧУК,

заступник директора з виховної роботи;

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін