XVI Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» НУБіП України

НУБІП Земельно-правове відділення

16 листопада 2023

16 листопада у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на юридичному факультеті пройшла XVI Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція "Проблеми юридичної науки очима молодих науковців". Учасники конференції підготували дуже цікаві та важливі доповіді на теми, що стосувалися сучасних проблем війни, проблем юридичних наук та історії.

Участь у цій конференції взяла студентка 3 курсу земельно-правового відділення Василець Єлизавета. Вона підготувала доповідь на тему "Впровадження Магдебурзького права на Волинських землях у XIV-XVI століттях (історичний екскурс на прикладі Рівненської області)".

Головними керівниками цієї наукової роботи виступили Захарчук Володимир Михайлович та Басюк Оксана Петрівна викладачі юридичних дисциплін.

Основними тезами доповіді були історія впровадження Магдебурзького права в Рівному та інших містах на території Рівненської області у XIV-XVI століттях. В роботі була охоплена історія таких міст, як Рівне, Острог, Дубно, Корець, Клевань, смт. Гоща та с. Дорогобуж.

Кожен з учасників конференції отримає сертифікат, і його доповідь включать  до електронного збірника тез доповідей, який буде розміщено на сайті університету.

Оксана БАСЮК, Володимир ЗАХАРЧУК,

викладачі юридичних дисциплін