Засідання адміністративної ради

Коледж

06 листопада 2023

6 листопада під керівництвом директора Василя ЦАРУКА відбулось щотижневе засідання адміністративної ради, на якому були обговорені важливі питання щодо життєдіяльності коледжу. 

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ та завідувачі відділень Ірина МАРТИНОВА, Сергій ГУЛЮК, Валерій ГУМЕНЮК, Сергій ШАЛАЙ, Ірина ЯКИМЧУК проінформували про участь студентів коледжу у Дні відкритих дверей НУБіП України та ліквідацію академічної заборгованості за результатами групи аналізу.

Заступник директора з виховної роботи Олександр ТАЛІМОНЧУК та голова студентського самоврядування ДАРИНА МАКАРЧУК доповіли про відзначення Дня студента та Дня працівника сільського господарства.

Керівник фізичного виховання Олег РАФАЛЬСЬКИЙ доповів про участь в онлайн нараді керівників фізичного виховання щодо Спортивних ігор України серед студентів закладів фахової передвищої освіти.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила БАЛДИЧ проінформувала про збори трудового колективу коледжу та наповнення репозитарію коледжу.

Заступник директора з АГР Сергій КОВАЛЬЧУК доповів про хід ремонтних робіт у коледжі. 

Заступник директора з виховної роботи Олександр ТАЛІМОНЧУК доповів пропроведення просвітницького заходу Освітнім центром Верховної Ради України на базі ВСП «РФК НУБіП України».

Завідувач навчальної лабораторії КІЦ Василь ПАНАСЮК проінформував про участь у вебінарі присвяченому презентації нових можливостей використання освітньої платформи Labster.

Головний бухгалтер коледжу Олена ЧЕРНАЧУК-СЕМЕНИШИНА, викладач циклової комісії будівельних дисциплін Тарас САСОВСЬКИЙ і методист Любов ПРОТАСЕВИЧ доповіли про результати робочої поїздки в Київ.

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються ефективної організації навчального процесу у коледжі. 

 

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради