Letter to the Future

Коледж

30 жовтня 2023

19 жовтня світ відзначав День написання листа в майбутнє. З цього дня і до завершення тижня гуманітарних дисциплін, 28.10.2023, здобувачі освіти І-ІІ курсів коледжу усіх спеціальностей брали участь в конкурсі з англійської мови «Lettertothefuture» / «Лист у майбутнє».

«Поштовим відділенням» для відправлення листів став кабінет поглибленого вивчення іноземної мови №25. «Приймали пошту» викладачі іноземної мови Тетяна Курилас, Ірина Музичук та Оксана Лисяк. Нагородження відбулося 30.10.2023.

Лист в майбутнє — це проста машина часу, яка допомагає кожному з нас зустріти себе з минулого, відповісти на важливі запитання, підтримати себе у важку хвилину та просто порівняти різні життєві обставини.

Коли ми пишемо такі листи, то погляд з минулого стає поглядом з боку, а це завжди корисно. Можна пообіцяти собі щось зробити в майбутньому і подивитися, чи вдалося це виконати.

Наші студенти із захопленням писали собі у майбутнє, ділилися своїми почуттями, передчуттями, планами та мріями. Писали, якими вони бачать себе та своє майбутнє, а також цілі, які хотіли б досягнути. Також, давали собі поради, як стати успішними у своїй професії, реалізувати сподівання та залишитися справжніми Людьми: турботливими до сім’ї та оточуючих, патріотами своєї держави, по-справжньому щасливими.

Усі учасники конкурсу показали неабияку творчість, глибину та мудрість, високі людські цінності у своїх листах. Але, оскільки це був конкурс, то місця розподілилися таким чином:

І місце – Вакулич Марія (11-Ф),

ІІ місце – Мущка Максим (11-Д),

ІІІ місце – Горбатюк Олександра (21-Д) та Снопик Іван (21-Б).

Вітання переможцям!

Усім конкурсантам та тим, хто читає наш «лист» зараз, бажаємо мріяти і досягати, планувати та реалізовувати. Бажаємо бути позитивними та сміливими, задоволеними собою, радіти дрібницям і дивитися в минуле з вдячністю, а в майбутнє – з надією!

Тетяна КУРИЛАС,

Ірина МУЗИЧУК,

Оксана ЛИСЯК,

викладачі іноземної мови