Засідання адміністративної ради

Коледж

16 жовтня 2023

16 жовтня на чолі з директором коледжу Василем Царуком відбулось чергове засідання адміністративної ради, на якому були обговорені та вирішені важливі питання, що стосуються ефективної організації навчального процесу у коледжі. 

Розпочалось засідання з відзначення переможців І етапу Всеукраїнської олімпіади з математики. Директор коледжу Василь Царук вручив грамоту за І місце Владиславу Вознюку, студенту 11-К групи. Грамотою за ІІ місце нагородили Андрія Дубіцького, студента 12-Д групи. Грамоту за ІІІ місце отримали Поліна Петрук, студентка 12-Д групи, та Надія Марчук, студентка 12-Д групи.

Також під час засідання адміністративної ради нагородили переможців олімпіади з хімії, яка відбулась серед студентів ВСП «РФК НУБіП України». Так, грамоту за І місце отримала Марія Вакулич, студентка 11-Ф групи. Грамотою за ІІ місце нагородили Владислава Ковальова, студента 11-З групи. Грамоту за ІІІ місце отримала Надія Марчук, студентка 12-Д групи.

Заступник директора з виховної роботи Олександр Талімончук та заступник директора з АГР Сергій Ковальчук доповіли про результати огляду гуртожитків коледжу.

Голова циклової комісії економічних дисциплін Оксана Конончук доповіла про план заходів до тижня економічних дисциплін.

Завідувач земельно-правового відділення Сергій Гулюк доповів про результати проведення тижня юридичних дисциплін та  здійснив аналіз статті «Ми такі ж, як і всі, але трохи інші» (Джерело – Яра О., Піддубний О. Юридичний вісник України. № 37-38. 19-30 вересня 2023 р. С.16-17).

 Викладач циклової комісії програмування та інформаційних  дисциплін Тетяна Черняк доповіла про участь у SOFTPROM Security Forum.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила Балдич доповіла про засідання педагогічної ради коледжу №2 у 2023-2024 навчальному році, контроль виконання педагогічного навантаження викладачами коледжу та моніторинг успішності студентів (група аналізу в І семестрі).

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання щодо життєдіяльності коледжу. 

 Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради