Навчальна практика на економічному відділенні

Економічне відділення

16 жовтня 2023

16.10.2023 року розпочалася навчальна практика з дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку» в здобувачів освіти 31-О групи.

Практична підготовка студентів є складовою частиною освітнього процесу і спрямована на оволодіння студентами системою професійних вмінь і навичок, а також первинним досвідом професійної діяльності, і має сприяти саморозвитку здобувача освіти. Практична підготовка покликана не тільки забезпечити формування професійних вмінь, також професійних здібностей і рис особистості майбутнього обліковця. Студенти на практичних заняттях застосовують програмне забезпечення «Агроаналітика», що є особливістю обраної спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

АгроАналітика – інформаційно-аналітичне агентство, що діє на ринку інформаційних послуг аграрної тематики на території України.

Основний вид діяльності підприємства – це комп'ютерне програмування,  дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук.

Сьогодні «АгроАналітика» об`єднує аграріїв, фінансові установи, постачальників матеріально-технічних ресурсів, покупців сільськогосподарської продукції, інвесторів, донорів, страхові компанії та інші бізнеси з метою забезпечення доступу до фінансів, ринків та знань на засадах “Win-Win” для всіх учасників.

Програмне забезпечення «АгроАналітика» надає збір первинних і вторинних даних для забезпечення достовірності й оперативності інформації підприємства, охоплює усі технологічні процеси агарного бізнесу.