Засідання адміністративної ради

Коледж

09 жовтня 2023

9 жовтня на чолі з директором Василем Царуком відбулось щотижневе засідання адміністративної ради, на якому були обговорені важливі питання щодо життєдіяльності коледжу. 

Розпочалось засідання з відзначення переможців легкоатлетичного кросу серед студентів ВСП «РФК НУБіП України». Директор коледжу Василь Царук вручив грамоти за І місце Юлії Скалі, студентці 22-Ю групи, та Юрію Данчуку, студенту 21-ІП групи. Грамотами за ІІ місце нагородили Артема Притулу, студента 13-ЮЗ групи, та Вікторію Чиж, студентку 31-О групи. Грамоти за ІІІ місце отримали Яна Олійник, студентка 21-П групи; Михайло Панчук, студент 43-Ю групи; Владислав Вознюк, студент 11-К групи.

Також керівник фізичного виховання Олег Рафальський відзначив переможців змагань з настільного тенісу серед студентів ВСП «РФК НУБіП України». Так, грамоту за І місце отримали Максим Ковальов, студент 31-ІП групи, та Оксана Трохимчук, студентка 6-ЗБ групи. Грамотою за ІІ місце нагородили Людмилу Ємець, студентку 22-З групи, та Сергія Воловника, студента 21-К групи. Грамоту за ІІІ місце отримали Діана Панчук, студентка 12-Д групи, та Назар Вовкодав, студент 22-К групи.

Заступник директора з виховної роботи Олександр Талімончук, заступник директора з АГР Сергій Ковальчук, завідуюча господарством Валентина Дмитрукдоповіли про огляд гуртожитків 11.10.2023 року.

Голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Лариса Тригубець доповіла пропідсумки проведення тижня загальноосвітніх дисциплін.

Завідувач земельно-правового відділення Сергій Гулюк доповів про заходи заплановані до тижня юридичних дисциплін та здійснив аналіз статті «Конституційна модернізація установчої влади українського народу в умовах євроінтеграційних змін» (Джерело – Біленчук П., Кравчук О., Обіход Т. Юридичний вісник України. № 34-36. 1-18 вересня 2023 р. С.20-22).

Фельдшер Юлія Шаріпова доповіла про вакцинацію здобувачів освіти.

Викладач циклової комісії будівельних дисциплін Тарас Сасовський доповів про курси водіїв категорії В для студентів коледжу.

Викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін Юрій Коняхін доповів про організацію спортивного ліцею ВСП «РФК НУБіП України».

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються ефективної організації навчального процесу у коледжі. 

  

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради