«Студентське життя – це час для розвитку, для самовдосконалення, для самореалізації!»

Економічне відділення

09 жовтня 2023

9.10.2023 року студенти економічного відділення 31-О, 32-О та 4-Об групи в межах студентського марафону «Студентське життя – це …» відвідали швейну фабрику Feel and Fly та ознайомилися з особливостями виробничого процесу. Екскурсію на виробництві провів керівник фірми Юрій  Філюк.

Feel and Fly – це молодіжний бренд одягу в стилі Streetwear. Feel and FLy – це одяг для молодих, упевнених в собі людей, які хочуть виділитися з натовпу. В першу чергу виробник ставить перед собою завдання зробити максимально якісний, модний одяг за доступну для споживача ціну.

Бренд бере свій початок з м. Рівне, де все почалося з орендованого приміщення та однієї моделі штанів Карго. На сьогоднішній день Feel and Fly – це індивідуальний бренд з великим асортиментом одягу, це фабрика, здатна забезпечити робочими місцями 300 чоловік. Одяг бренду можна придбати майже в кожному обласному центрі України.

Студенти  ознайомилися з:

  • технологією виготовлення швейних виробів; роботою спеціалізованого обладнання; роботою та обладнанням закрійного цеху(зі стаціонарною стрічкою, розкрійною машиною, дисковим пересувним ножем, розкрійним термоножем для синтепону);
  • розкроюванням та маркуванням деталей швейного виробництва;
  • конструкторським (комп’ютерне обладнання для розробки лекал та викрійок), експериментальним та швейними цехами;
  • з професіями швейного виробництва.

Зокрема, студенти відвідали обліковий відділ та ознайомилися з веденням бухгалтерського обліку на підприємстві. Головний бухгалтер розповіла про програмне забезпечення для виробничого процесу та усіх підгалузей виробництва, зокрема ведення податкового обліку.

Учасники та організатори екскурсії висловлюють щиру вдячність  власникам Feel and Fly  за надану можливість відвідати фірму та на власні очі побачити виробничі процеси.

 

Ірина БОНДАРЧУК,

 Любов МАТВІЙЧУК,

викладачі економічних дисциплін,

здобувачі освіти 4-Об, 31-О, 32-О груп