Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Фінансово-кредитне та обліково-аналітичне забезпечення післявоєнного відновлення економіки України» НУБіП України

Економічне відділення НУБІП

05 жовтня 2023

05.10.2023 року Василь Царук, Ірина Мартинова, Людмила Балдич прийняли дистанційну участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Фінансово-кредитне та обліково-аналітичне забезпечення післявоєнного відновлення економіки України» з нагоди святкування 50-річчя кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України. Також долучилися до святкування здобувачі освіти економічного відділення 31-О групи спеціальності 071 Облік і оподаткування та викладачі економічних дисциплін Ірина Бондарчук та Любов Матвійчук.

Викладачами були подані наукові тези доповідей за тематичними напрямками конференції.

Кафедра статистики та економічного аналізу успішно розвиває освітню, науково-інноваційну та міжнародну складову діяльності високопрофесійним професорсько-викладацьким складом.  З вересня 2018 р. кафедрою завідує д.е.н., професор, Відмінник освіти України І.Д. Лазаришина. Кафедра тісно співвпрацює з ВСП «РФК НУБіП України» на протязі тривалого часу.

 

Вітаємо Вас з 50-річчя кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України. Прийміть найщиріші вітання з нагоди ювілею та найтепліші слова глибокої шани. Від душі бажаємо Вам, благополуччя, натхнення та невичерпної життєвої енергії, економічного розвитку нашій державі та мирного неба!

 

Викладач економічних дисциплін

Ірина БОНДАРЧУК

студентка 31-О

Богдана Сєдова