Засідання адміністративної ради

Коледж

02 жовтня 2023

2 жовтня на чолі з директором коледжу Василем Царуком відбулось щотижневе засідання адміністративної ради, на якому були обговорені важливі питання щодо життєдіяльності коледжу. 

Заступник директора з навчальної роботи Людмила Балдич та завідувачі відділень Валерій Гуменюк, Сергій Гулюк, Ірина Мартинова, Сергій Шалай, Ірина Якимчук доповіли про контроль якості освітнього процесу та моніторинг відвідування занять.

В. о. відповідального секретаря приймальної комісії Євген Масталярчук та викладач циклової комісії землевпорядних дисциплін Сергій Булакевич доповіли про зарахування на заочну форму навчання та додатковий набір.

Методист Наталія Пастушенко доповіла про організацію освітнього процесу на міжкафедральній навчальній лабораторії.

Заступник директора з виховної роботи Олександр Талімончук доповів про формування студентського самоврядування коледжу.

Керівник фізичного виховання Олег Рафальський доповів про проведення легкоатлетичного кросу з метою залучення студентської молоді до занять фізичною культурою та спортом та згідно графіку проведення спортивно масової роботи РФК НУБіП України.

Методист коледжу Вадим Люльчик доповів про затвердження положень.

Викладач землевпорядних дисциплін Неля Кийко доповіла про участь в «Ярмарку професій землевпорядника та геодезиста» факультету землевпорядкування НУБіП України.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила Балдич доповіла про оновлення сайту коледжу.

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються ефективної організації навчального процесу у коледжі. 

 

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради