З Днем працівників освіти!

Коледж

29 вересня 2023

Щороку першої неділі жовтня освітяни відзначають професійне свято. Почесна, благородна та багато в чому подвижницька праця викладача, вчителя, вихователя наповнена глибоким духовним змістом, завжди користувалася особливою повагою в суспільстві.

Наш коледж завше пишався своїми педагогами. В навчальному закладі працюють і працювали прекрасні викладачі, вихователі, які завдяки своїм високим професійним компетентностям виховують молоде покоління. Трудовий колектив коледжу був неодноразово відзначений грамотами й подяками.

З нагоди Дня працівників освіти у коледжі відбулися урочистості. З вітальним словом до колективу звернувся директор Василь ЦАРУК, який щиро привітав колектив із професійним святом. Також директор звернувся з вітальним словом до бібліотекарів, які своє професійне свято відзначають 30 вересня. Побажав усім успіхів на професійній ниві, гідно тримати освітній фронт у цей непростий для України час. Також Василь ЦАРУК зауважив, що вірність славним педагогічним традиціям коледжу і надалі підніматимуть освіту Рівненщини на ще вищий рівень.

Під час урочистостей Почесною грамотою Національного університету біоресурсів і природокористування України за високий професійний рівень, вагомий внесок у підготовку фахівців та з нагоди Дня працівників освіти директор коледжу  нагородив КУДЕЛЮ Оксану Олексіївну, викладача програмування та інформаційних дисциплін.

Грамотами Департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Рівненщини та з нагоди Дня працівників освіти були нагороджені КОНОЧУК Оксана Миколаївна, викладач циклової комісії економічних дисциплін, та ГРИЩУК Юрій Миколайович, викладач циклової комісії будівельних дисциплін.

Після урочистої частини студенти коледжу подарували педагогам невеличкий концерт. Зі сцени лунали щирі слова привітань та гарні пісні, за що і отримали від вдячних глядачів бурхливі оплески.

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради