Збори економічного відділення

Економічне відділення

27 вересня 2023

27 вересня 2023 року в актовій залі коледжу відбулися збори економічного відділення.

Організатором заходу була завідувач економічного відділення Мартинова Ірина Миколаївна, яка проінформувала колектив про контингент студентів та підвела підсумки роботи відділення у 2022-2023 навчальному році, а також ознайомила про заходи, заплановані на наступний навчальний рік та організаційні моменти, пов'язані з освітнім процесом.

Представники кожної з груп відділення представили звіт про роботу навчальної групи в попередньому навчальному році а також проінформували про стан ліквідації заборгованостей студентів групи.

Заступник директора з виховної роботи Талімончук Олександр Григорович повідомив про важливість активної участі у волонтерській діяльності, наголосив, щоб студенти не нехтували сигналами повітряної тривоги та дотримувалися затверджених планів евакуації та повідомив студентів про прийдешню перевірку умов проживання в гуртожитку.

Заступник директора з навчальної роботи Балдич Людмила Володимирівна проаналізувала проблеми та переваги успішності студентів відділення. Звернула увагу студентів на особливості навчального процесу за індивідуальним графіком навчання та ще раз нагадала, як цінно те, що попри воєнний стан в країні, ми маємо можливість навчатись очно в стінах рідного коледжу.

На завершення зборів завідувач економічним відділенням Мартинова І.М. підвела підсумки зборів, побажала відмінних здобутків, мирного та спокійного навчального року.

  

Ірина МАРТИНОВА, завідувач економічного відділення

Оксана ЧЕРНАЧУК, викладач економічного відділення