Виїздне заняття в ТЦ «Епіцентр»

Економічне відділення

26 вересня 2023

Сьогодні  в умовах значної конкуренції на ринку товарів і послуг споживачі прагнуть отримувати максимально якісний рівень обслуговування, тому важливо проявити до споживачів максимально якісний рівень поставки, викладки, продажу, обслуговування населення. Вивчаючи  цикл дисциплін професійної підготовки: «Комерційне товарознавство», «Управління якістю», «Маркетингові дослідження», «Логістика». 26 вересня для студентів 31-П групи економічного відділення спеціальності 076«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» викладачі Балдич Л.В та Мартинова І.М провели бінарне заняття, яке поєднало всі ці дисципліни. Здобувачі відвідали з екскурсією гіпермаркет «Епіцентр»

Перебуваючи на торговому підприємстві наші студенти побачили сучасні тенденції формування асортименту товару, системи управління якістю, проведення логістичних, транспортних послуг, що дають можливість знайти рішення для перевезень різними видами транспорту. Оцінили рівень маркетингової інформаційної системи.

Майбутні фахівці спостерігали за роботою персоналу де проходить постійне навчання вдосконалення своїх навичок, роботою команди, поліпшенням сервісу, збільшенням асортименту товарів, створенням нових товарних груп та відділів і завдяки цьому забезпечують компанії успіх і провідну роль на ринку України.

Завдяки міжпредметним зв’язкам, застосованим під час проведення бінарного  заняття у торговому центрі «Епіцентр» для студентів суттєво підвищилась ефективність освітнього процесу, адже здобувачі мали змогу отримати відповіді від кваліфікованих фахівців і використовувати їхній досвід у майбутній практичній діяльності.

Висловлюємо подяку директору гіпермаркету Гребініченку Тарасу Івановичу, начальнику відділу комплексного продажу Марковичу Руслану Васильовичу та менеджеру з персоналу Солтис Тетяні Андріївні!

                                                                                           Ірина Мартинова

                                                                 викладач економічних дисциплін

                                                                                          Людмила Балдич

                                                                 викладач економічних дисциплін

                                                                                          Блищик Ірина

                                                                               староста 31-П групи