Студенти 21-ІП групи поглиблюють знання про українську історію під час перегляду фільму "Довбуш"

Відділення програмування

26 вересня 2023

26 вересня 2023 року напередодні свята Захисників та захисниць України студенти 21-ІП групи відвідали Кінопалац "Україна" та переглянули фільм "Довбуш".

Фільм розповідає про життя Олекси Довбуша, легендарного опришка, який боровся за свободу українського народу від польського гніту. Події фільму відбуваються в Карпатах на початку 18 століття. Студенти з захопленням переглянули фільм. Вони були вражені героїзмом і волелюбністю Олекси Довбуша.

"Фільм дуже цікавий і повчальний" - сказала студентка 21-ІП групи Ангеліна Борчук. "Довбуш - це справжній герой, який боровся за свободу свого народу. Його приклад надихає нас на боротьбу за справедливість".

"Фільм добре поставлений і зіграний" - додав студент 21-ІП групи Олександр Куделя. "Я вважаю, що це обов'язковий до перегляду фільм для кожного українця".

Фільм "Довбуш" відкрив перед студентами нову глибоку історичну перспективу та надихнув їх боротися за справедливість та свободу, виховати патріота України. Ця легенда Карпатського Лицаря стала їхнім джерелом натхнення і нагадала, що сила і воля можуть перемогти будь-які труднощі. Історія Олекси Довбуша залишиться в їхній пам'яті як символ боротьби за свою рідну землю і справедливість.

Похід у кінотеатр був дуже корисним для студентів і фільм буде обговорено на заняттях з предмету "Історія: Україна і світ". Допоміг, також, краще пізнати один одного, об'єднатися і зміцнити дружні стосунки.

Павло Стрик, куратор групи