Засідання адміністративної ради

Коледж

25 вересня 2023

25 вересня на чолі з в. о. директора Василем Царуком відбулось чергове засідання адміністративної ради, на якому були обговорені важливі питання щодо життєдіяльності коледжу. 

Розпочалось засідання з трагічного повідомлення в. о. директора Василя Царука про загибель на російсько-українській війні сина викладача коледжу Володимира Захарчука. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять покійного та усіх захисників України, які віддали своє життя через вторгнення російської федерації. 

Заступник директора з навчальної роботи Людмила Балдич та завідувачі відділень Валерій Гуменюк, Сергій Гулюк, Ірина Мартинова, Сергій Шалай, Ірина Якимчук доповіли про контроль якості освітнього процесу та моніторинг відвідування занять.

Головний бухгалтер коледжу Олена Черначук-Семенишина доповіла про стан оплати за навчання і проживання в гуртожитку станом на 25.09.2023 р.

Заступник директора з виховної роботи Олександр Талімончук доповів про відзначення Дня працівника освіти та про огляд в гуртожитках коледжу.

Викладач циклової комісії землевпорядних дисциплін Сергій Булакевич доповів про додатковий набір, переведення на державні місця пільгових категорій вступників та замовлення студентських квитків.

Заступник директора з АГР Сергій Ковальчук доповів про проведення ремонтних робіт, підготовку до опалювального сезону та участь у Дні відкритих дверей  землевпорядного факультету НУБіП України.

Методист коледжу Вадим Люльчик доповів про вибіркові дисципліни за вибором студента.

Керівник фізичного виховання Олег Рафальський доповів про участь у Міжнародному дні студентського спорту.

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються ефективної організації навчального процесу у коледжі. 

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради