Рейтингове голосування на заміщення вакантної посади директора відбулось!

Коледж

21 вересня 2023

21 вересня 2023 року було проведено рейтингове голосування на заміщення вакантної посади керівника ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України». Колектив голосував не тільки за керівника, а й обирав запропоновані ним зміни щодо забезпечення Коледжем високої якості освітніх послуг, підготовку висококваліфікованих фахівців європейського рівня, взаємодію з науково-педагогічним колективом НУБіП України.

Своїм вибором працівники та студенти  коледжу підтримали стратегію розвитку, яка відповідає стратегії розвитку НУБіП України. Успішна реалізація програми залежить від багатьох факторів – економічної, політичної, епідеміологічної ситуації в країні тощо, а головне – наявність лідера, який об’єднує колектив, мотивує його, спрямовує на вирішення поставлених завдань. Таким, на думку колективу, є доктор економічних наук Василь Юрійович ЦАРУК.

Атмосфера на виборах була доброзичливою, спокійною, активність виборців – високою. Голосування проходило з дотриманням усіх нормативних вимог. Тому сьогодні, під час рейтингового голосування, підтримка діючого керівника була очевидною. На виборчу дільницю з’явилося 127 виборців із 132-х, з яких 119 проголосували «ЗА», що становить 90,15 %.

У день виборів з робочим візитом до коледжу завітав начальник Відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України Олександр САНЧЕНКО, голова наглядової ради коледжу, декан землевпорядного факультету Тарас ЄВСЮКОВ та член наглядової ради коледжу, громадський діяч, заслужений енергетик України Леонтій САМЧУК, які були присутні на виборчій дільниці під час підрахунку голосів та підведення підсумків голосування.

Після оголошення результатів виборів директора коледжу гості звернулися до Василя ЦАРУКА та колективу коледжу з вітальним словом і зазначили про  правильний шлях, який визначив колектив коледжу. Адже на даний час він є одним з найкращих серед відокремлених підрозділів базового Університету.

 

Вітаємо Василя ЦАРУКА!

Зичимо Вам успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності.

Нехай завжди супроводжує Вас удача, розуміння та підтримка колег,

а підґрунтям професійних успіхів стане міцне здоров’я та гарний настрій.

Переконані, що Ваш професіоналізм, управлінський талант,

організаторські здібності сприятимуть досягненню значних успіхів.

Нехай непроста робота приносить задоволення, а людська шана буде подякою за плідну працю.

 

З повагою колектив Рівненського фахового коледжу НУБіП України!