Круглий стіл-презентація за результатами Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2023»

Земельно-правове відділення

19 вересня 2023

З 13 вересня по 19 вересня 2023 року відбулася серія засідань круглих столів-презентацій за результатами Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2023» (онлайн), організованих Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти.

Тематики даних подій:

13 вересня – Номінації: «Освітній вебсайт викладача. Електронний навчально-методичний посібник з дисципліни. Навчально-методичний комплекс з дисципліни».

14 вересня – Номінація: «Інноваційні підходи до організації практичної підготовки здобувачів освіти закладу фахової передвищої освіти».

18 вересня – Номінація: «Досвід візуалізації навчального матеріалу»

19 вересня –  Номінації: «Організація освітнього процесу у закладі фахової передвищої освіти в умовах воєнного стану та повоєнної відбудови України. Менеджмент інноваційної діяльності ЗФПО у забезпеченні підготовки конкурентоспроможного фахівця. Інноваційні моделі відкритої освіти. Цифровізація освітнього процесу у ЗФПО. Педагогічна майстерність викладача закладу фахової передвищої освіти. Інноваційні підходи до виховання студентської молоді у ЗФПО в умовах сучасних викликів. Сучасні освітні технології у ЗФПО».

Лекторами до участі у заходах запрошені переможці конкурсу. Серед лекторів були  викладачі циклової комісії землевпорядних дисциплін  Неля КИЙКО  та Неля РУСІНА з темою доповіді «Інновації профорієнтаційної роботи приймальної комісії коледжу (І місце)» у номінації: «Менеджмент інноваційної діяльності ЗФПО у забезпеченні підготовки конкурентоспроможного фахівця».

Близько 500 педагогічних працівників ЗФПО виявили бажання надихнутися досвідом кращих, запозичити ідеї для своєї творчої діяльності і, взяти участь у Педагогічному ОСКАРІ-2024.

Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін

Неля Кийко, викладач землевпорядних дисциплін