Екскурсія в страхову компанію «UPSK»

Економічне відділення

19 вересня 2023

19 вересня 2023 року в рамках студентського марафону «Студентське життя  – це…»  здобувачі освіти економічного відділення 31-Ф групи разом з куратором Тригубець Л. Р. відвідали ПрАТ «Українська пожежно-страхова компанія», яка входить в число найбільших учасників страхового ринку України.

Страхова компанія «UPSK» створена в 1992 році і за 30 років бездоганної роботи стала однією з провідних страхових компаній України. UPSK має представництва на всій території України та надає широкий спектр страхових послуг. Зокрема, компанія пропонує для своїх клієнтів 21 вид добровільного та 39 видів обов’язкового страхування на вигідних умовах. Розроблення та впровадження страхових продуктів дозволяють компанії UPSK виходити на нові ринки й принципово новий рівень розвитку у сфері обслуговування клієнтів. Компанія постійно аналізує промислові, аграрні й інноваційні ринки, ринки фінансових послуг, великого та малого бізнесу задля створення страхових продуктів відповідно до потреб кожної галузі. За результатами 2022 року СК «UPSK» було здійснено більше 177 млн. грн страхових відшкодувань. Більше 30000 юридичних осіб співпрацюють з компанією. Так, в 2022 році було укладено 541401 договорів.

Майбутнім фаховим молодшим бакалаврам з фінансів, банківської справи та страхування  цікаво було дізнатися про інвестиційні доходи компанії, її активи, страхові відшкодування та умови співпраці з компанією.

Студентам надзвичайно сподобалась екскурсія, адже вони почерпнули багато нової інформації про свою майбутню професію.

Щиро дякуємо директору Рівненської філії ПрАТ «UPSK» Петру Івановичу Холоду за змістовну екскурсію та надану цікаву інформацію.

 

Карина Костюкевич, староста 31-Ф групи

                                       Лариса Тригубець, куратор 31-Ф групи