Засідання адміністративної ради

Коледж

18 вересня 2023

18 вересня під головуванням в. о. директора Василя Царука відбулось щотижневе засідання адміністративної ради, на якому були обговорені важливі питання щодо життєдіяльності коледжу. 

Розпочалось засідання із повідомлення Василя Царука про участь у святкуванні 125-річчя ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України».

Заступник директора з виховної роботи Олександр Талімончук та методист коледжу Вадим Люльчик доповіли про хід підготовки до рейтингового голосування конкурсного відбору на посаду директора ВСП «РФК НУБіП України».  

Завідувачі відділень Валерій Гуменюк, Сергій Гулюк, Ірина Мартинова, Сергій Шалай, Ірина Якимчук доповіли про стан відвідування занять студентами коледжу, про кількість студентів, які перебувають за кордоном та наявність у них всіх необхідних підтверджуючих документів.

Головний бухгалтер коледжу Олена Черначук-Семенишина доповіла про стан оплати за навчання і проживання в гуртожитку станом на 18.09.2023 р.

Викладачі циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Микола Ушаков та Павло Стрик презентували прототип оновленого сайту коледжу, запропонували варіанти його інформаційного наповнення.  

Керівник фізичного вихованняОлег Рафальський та заступник директора з виховної роботи Олександр Талімончукдоповілипро план заходів, які відбуватимуться з нагоди Міжнародного дня студентського спорту.

Заступник директора з АГР Сергій Ковальчук доповів про встановлення пожежної сигналізації в гуртожитку №1, поточні ремонти та інструктажі з охорони праці.

Медсестра коледжу Юлія Шарипова доповіла про проходження періодичного медичного огляду педагогічними та непедагогічними працівниками коледжу.

Викладач циклової комісії землевпорядних дисциплін Сергій Булакевич доповів про замовлення студентських квитків.

Також адміністративна рада розглянула й інші важливі питання, що стосуються ефективної організації навчального процесу у коледжі. 

 Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради