В світі тварин

Економічне відділення

18 вересня 2023

Нехай багато людей байдуже ставляться до  природи, не мають достатньо часу, щоб просто взяти і насолодитися прекрасними видами, але ніхто не стане заперечувати, що ми є частина природи і що контакт з нею благотворно позначається на нашому психічному стані.

Коли тобі погано – прислухайся до природи. Тиша світу  заспокоює краще, ніж мільйони  непотрібних слів. Саме задля того, щоб хоч на мікрон стати м’якішими, щоб на крок тати ближчими до єдності з собою і світом, щоб звільнити свої  відчуття від негативу  студенти  31-О  групи на чолі з куратором Обарчук Е.В.   відвідали  Рівненський зоопарк.

За останній рік тут значно побільшало мешканців з евакуйованих східних зоопарків. Вони такі кумедні, що просте спостереження  та мінімальне спілкування з ними приносить масу задоволення і кучу посмішок. Це те, чого сьогодні бракує українцям, тому тварини  в певній мірі виконують роль психологічного розвантаження.

Ходіть  в зоопарки, відвідуйте природні рекреаційні зони, дивіться на небо- це відновить сили і збереже вас для перемоги.

 Богдана СЄДОВА, староста групи

Елліна ОБАРЧУК, куратор групи