Засідання адміністративної ради

Коледж

11 вересня 2023

11 вересня відбулось щотижневе засідання адміністративної ради коледжу, на якому було обговорено ряд важливих питань.

Зокрема, в. о. директора Василь Царук повідомив про участь в нараді щодо моніторингу якості освіти в закладах фахової передвищої освіти.

Заступник директора з виховної роботи Олександр Талімончук доповів про хід підготовки до рейтингового голосування конкурсного відбору на посаду директора ВСП «РФК НУБіП України», а також про відзначення Дня фізичної культури і спорту у коледжі.

Завідувачі відділеннями Валерій Гуменюк, Сергій Гулюк, Ірина Мартинова, Сергій Шалай, Ірина Якимчук доповіли про початок навчального року та стан відвідування занять студентами.

Головний бухгалтер коледжу Олена Черначук-Семенишина доповіла про стан оплати за навчання і проживання в гуртожитку та про внутрішній контроль за операціями по оплаті праці.

Помічник директора з кадрової роботи Майя Романюк, завідувач лабораторією інформаційних технологій в будівництві Олександр Павленко, викладач Володимир  Христянович, інженер з охорони праці Анатолій Іванченко доповіли про постановку на військовий облік студентів і працівників коледжу, проходження періодичного медичного огляду, інструктажі з охорони праці.

Голова ППОП ВСП «РФК НУБіП України» Олег Качановський доповів про організацію роботи профспілкового комітету коледжу.

Заступник директора з АГР Сергій Ковальчук доповів про встановлення пожежної сигналізації в гуртожитку №1 та підготовку до опалювального сезону.

Також були обговорені й інші важливі питання щодо життєдіяльності коледжу. 

Підбиваючи підсумки, в. о. директора Василь Царук розпорядився проконтролювати виконання поставлених завдань та доповісти про їхнє виконання на наступній адміністративній раді.

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради