Відвідування центру професійного навчання “UPRISE”

Відділення програмування

09 вересня 2023

08 вересня 2023 року куратори навчальних груп першого курсу галузі "Інформаційні технології" Крупеня Віталій, Новак Юрій, Петрівська Людмила, Бойко Людмила разом зі студентами спеціальності "Інженерія програмного забезпечення", "Кібербезпека та захист інформації" відвідали ІТ академію "Uprise", що знаходиться у м. Рівне.

Студенти  переглянули  презентацію та ознайомились з сучасними методами та засобами для роботи в ІТ сфері. Побачили динаміку росту затребуваності такої професії, як програміст. Ознайомились з програмним забезпеченням та, навіть, спробували свої сили у розробці вебдизайну сайту. Також обговорили  важливість професійної освіти в умовах сьогодення. Здобувачі освіти  поділились своїм досвідом з вебпрограмування та ознайомились з проєктами та ієрархією її виконання. Відповідали на запитання, пропонували своє бачення вирішення поставленого завдання  та активно обговорювали свій здобутий досвід у даній галузі.

Студентам надзвичайно сподобалась екскурсія, а також  деякі з них виявили бажання навчатись та покращувати свої знання у сфері програмування. Крім ознайомчої інформації, майбутні програмісти отримали відомості про можливість отримання місця роботи, як в українських, так і в закордонних компаніях.

Щиро дякуємо директору IT академії "Uprise" пану Назару Маланчукуза надану можливість та за корисну інформацію, яка допоможе майбутнім програмістам успішно розвиватись.

Віталій Крупеня, викладач