День фізичної культури і спорту

Спорт Коледж

07 вересня 2023

Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, ветеранів спорту, вчителів фізкультури, спортсменів, активістів спорту – День фізичної культури і спорту.

В нашому коледжі проведення Дня фізичної культури та спорту стало доброю традицією. Адже усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Цьогоріч свято було проведено у четвер, 7 вересня.

Студентів, викладачів, гостей свята щиро привітав в. о. директора коледжу, доктор економічних наук Василь Царук. Він закликав студентів нового набору активно долучатися до спортивних секцій, які працюють на базі коледжу. А також побажав усім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

Для вітального слова та нагородження були запрошені голова Рівненської районної ради Василь Тимощук та заступник голови Рівненської районної державної адміністрації Олександр Нестерук. Вони побажали усім присутнім міцного здоров’я, наснаги, стійкості духу, які б стали запорукою досягнення нових спортивних і життєвих висот. А також ніколи не забувати, якою ціною ми зараз здобуваємо нашу свободу і незалежність, зазначив Олександр Нестерук. Почесні гості свята відвідали й Бібліотечно-інформаційний центр коледжу, де оглянули його найцінніші видання.  

Під час урочистостей грамотами та подяками за вагомий особистий внесок у популяризацію фізичної культури серед студентської молоді, активну громадянську позицію та з нагоди Дня фізичної культури і спорту були відзначені викладачі коледжу.

Грамотою Рівненської районної ради нагородили Олега Рафальського, керівника фізичного виховання. Подякою Рівненської районної ради нагородили Людмилу Бойко, викладача фізичного виховання, та Оксану Ляхович, секретаря навчальної частини.

За високі спортивні результати, активну громадянську позицію та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Грамотами Рівненської районної державної адміністрації нагородили Юрія Жовтка, студента 41-ІП групи, майстра спорту України з плавання, багаторазового чемпіона України з плавання серед молоді, члена збірної команди України; Андрія Полоцького, студента 31-Б групи, майстра спорту України з плавання, багаторазового чемпіона України з плавання серед юніорів, члена збірної команди України; Дмитра Остапчука, студента 31-Б групи, кандидата в майстри спорту з легкої атлетики, багаторазового чемпіона України з метання диску в своїх вікових категоріях.

Подяками Рівненської районної державної адміністрації нагородили Іллю Рафальського, студента 31-Б групи, члена збірної команди Ю19 з футзалу Рівненської області, капітана збірної команди коледжу з міні футболу; Христину Мельник, студентку 21-Д групи, члена команди Рівненської області серед студентів.

Керівник фізичного виховання Олег Рафальський виступив з короткою історією про спортивні традиції нашого коледжу. Радіємо, що маємо випускників, спортивними досягненнями яких пишається не лише наш коледж, а й вся Україна. 

Також з нагоди свята в. о. директора коледжу Василь Царук подарував іменну футболку ветеранові спорту, заступнику директора з виховної роботи Олександру Талімончуку.

Завершальним етапом відзначення Дня спортивної культури і спорту став футбольний матч, який відбувся між студентами-чемпіонами минулого року та викладачами. З результатом 6:5 перемогли студенти.

 Дорогі наші спортсмени,

бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги, стійкості духу, які б стали запорукою досягнення нових спортивних і життєвих висот!

 

 Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради