Засідання адміністративної ради коледжу

Коледж

04 вересня 2023

4 вересня 2023 року на чолі з в. о. директора коледжу Царуком В. Ю. відбулось щотижневе засідання адміністративної ради. Очільник навчального закладу закцентував свою увагу на підсумках реалізації проекту з питань моніторингу якості освіти.

Заступник директора з навчальної роботи Балдич Л. В. та диспетчер Бусленко Г. М. доповіли про початок 2023-2024 навчального року. У відповідності до даного питання, в. о. директора коледжу Царук В. Ю. розпорядився розробити річний план стратегії розвитку роботи коледжу на 2023-2024 навчальний рік, створити покликання в умовах дистанційного навчання, провести вступний інструктаж по техніці безпеки, видати довідки студентам нового набору, розробити логотип та модернізувати офіційний сайт коледжу, сформувати графіки чергувань викладачів та студентів у коледжі.  

Відповідальний секретар приймальної комісії Качановський О. І. доповів про хід вступної кампанії. Було зазначено, що з 5 вересня розпочинається друга хвиля вступної кампанії.

Методист відділення Пастушенко Н. В. доповіла про додатковий набір на Міжкафедральну навчальну лабораторію.

Заступник директора з виховної роботи Талімончук О. Г., завідуюча господарством Дмитрук В. П. доповіли про поселення студентів в гуртожитки. Зазначено, що в гуртожитки поселені всі студенти, які подавали заяви на проживання в гуртожитку. 

Завідувачі відділеннями – Гуменюк В. Д., Гулюк С. І., Мартинова І. М., Шалай С. В., Якимчук І. О. доповіли про явку студентів на навчання.

Головний бухгалтер Черначук-Семенишина О. В. доповіла про виплату одноразової грошової допомоги дітям-сиротам. Зазначено, що виплати здійсняться в грудні 2023 року згідно надходження фінансування.

Завідувач БІЦ Бурячинська Л. В. доповіла про наповнення репозитарію коледжу.

Завідувач КІЦ Панасюк В. О. доповів про впровадження сервісу Дія.Шеринг у коледжі.

Методист коледжу Люльчик В. О. проінформував про 1) законопроєкт,
згідно якого МОН хочуть позбавити права ліцензування освітньої діяльності та державного нагляду за дотриманням вимог ліцензійних умов; 2) академічну відповідальність; 3) законопроєкт «Про підвищення якості вищої освіти»; 4) законопроєкт «Про внесення змін до деяких законів України (щодо створення передумов для модернізації мережі закладів вищої освіти)».

Були розглянуті й інші питання життєдіяльності коледжу.

Підбиваючи підсумки, в. о. директора Царук В. Ю. розпорядився проконтролювати виконання поставлених завдань та доповісти про їхнє виконання на наступній адміністративній раді.

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради