Засідання адміністративної ради

Коледж

28 серпня 2023

28 серпня 2023 року під головуванням в. о. директора коледжу Царука В. Ю. відбулось чергове засідання адміністративної ради коледжу, на якому було обговорено ряд важливих питань.

Так, заступник директора з навчальної роботи Балдич Л. В. повідомила про порядок денний першого засідання педагогічної ради коледжу, конкурс «Лідер коледжівської освіти» та педагогічне навантаження викладачів у 2023/2024 н.р.

Заступник директора з виховної роботи Талімончук О. Г. повідомив про відзначення працівників коледжу та урочистості з нагоди Дня Знань.

Заступник директора з навчальної роботи Балдич Л. В. та методист коледжу Люльчик В. О. доповіли про атестацію педагогічних працівників в 2023-2024 навчальному році.

Методист коледжу Люльчик В. О. доповів присутнім про «Положення про організацію освітнього процесу».

Відповідальний секретар приймальної комісії Качановський О. І. повідомив про хід вступної кампанії, заохочення працівників приймальної комісії та корупційні ризики вступної кампанії 2023 року.

Заступник директора з виробничої роботи Качановський О. І. доповів про «Положення про практичну підготовку здобувачів фахової передвищої освіти».

Заступник директора з АГР Ковальчук С. В. доповів про огляд матеріально-технічної бази, акт прийому готовності коледжу до нового навчального року та встановлення пожежної сигналізації в гуртожитку №1.

Завідувач БІЦ Бурячинська Л. В. доповіла про наповнення репозитарію коледжу.

Завідувач КІЦ Панасюк В. О. доповів про впровадження сервісу Дія.Шеринг у коледжі.

Адміністративна рада розглянула й інші питання життєдіяльності коледжу.

 

 

Любов ПРОТАСЕВИЧ,

секретар адміністративної ради коледжу