Перше засідання адміністративної ради коледжу

Коледж

21 серпня 2023

21 серпня 2023 року відбулось перше засідання адміністративної ради коледжу у 2023/2024 н.р., на якому було обговорено та вирішено ряд важливих питань.

Зокрема, в. о. директора Царук В. Ю. повідомив про кадрові зміни у коледжі, які стосуються як адміністративної частини, так і педагогічного складу. Окрім того, вирішено питання з посадами вихователів гуртожитків, провідного бухгалтера та керівників спортивних секцій.

Внесено зміни в організаційну структуру навчального закладу, створено Загальноосвітнє відділення, Земельно-правове та Будівельне.

Відповідальний секретар приймальної комісії Качановський О. І. доповів про зарахування студентів денної форми навчання на основі повної загальної середньої освіти (кваліфікованого робітника) та бакалаврів. Таким чином, на сьогодні зараховано 664 студенти. Однак набір ще триває.

Крім того, було розглянуте питання про корупційні ризики вступної кампанії 2023 року.

Методист коледжу Балдич Л. В., диспетчер Бусленко Г. М., заступник директора з АГР Ковальчук С. В доповіли про організацію освітнього процесу у коледжі та готовність матеріально-технічної бази для навчання в очному режимі, облаштування укриттів та огляд бомбосховищ.

Вирішено, що в першу зміну навчатимуться студенти Економічного, Загальноосвітнього, Земельно-правового відділень. В другу зміну навчатимуться студенти Будівельного відділення та Відділення програмування.

У відповідності до даного питання в. о. директора Царук В. Ю. дав розпорядження перевірити готовність навчальних аудиторій та укриттів до початку навчального процесу, провести wi-fi у простому укритті та забезпечити інтернет зв'язком окремі навчальні приміщення.

Методист коледжу Балдич Л. В. повідомила про порядок денний засідання педагогічної ради коледжу, яке відбудеться 30.08.2023 р. о 12:00 год. (ауд.56). Також розглянуто та обговорено питання про підписання петиції «Повернути землю студентам!», щодо законопроекту 7588.

Заступник директора з виробничої роботи Качановський О. І. доповів про оновлення матеріального забезпечення спеціальності 193 Геодезія та землеустрій у відповідності до ліцензійних вимог (придбання квадрокоптера, електронного тахеометра, плотера).

Булакевич С. В., викладач циклової комісії землевпорядних дисциплін, проінформував про роботу та перспективи активізації діяльності Навчально-практичного центру.

Заступник директора з АГР Ковальчук С. В. та викладач фізичного виховання Свінтозельський Н. В повідомили про завершення ремонту спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Актуальним лишається питання оновлення герба коледжу. Адміністративна рада розглянула декілька варіантів, внесла нові пропозиції і вирішила доопрацювати дизайн. 

Заступник директора з виховної роботи Талімончук О. Г. повідомив про проведення урочистостей з нагоди Дня знань. Урочиста лінійка для груп нового набору розпочнеться 01 вересня 2023 року об 11:00 год. на території коледжу.

Була внесена пропозиція щодо відзначення Дня Прапора та Дня Незалежності.

Заступник директора з виробничої роботи Качановський О. І. проінформував про забіг у вишиванках “Rivne Patriotic Run 2023”, який приурочений до 32-ої річниці Дня Незалежності України, а також до Дня міста Рівного. Рада вирішила повідомити студентів та викладачів про даний благодійний захід та відрядити бажаючих прийняти в ньому участь.

Викладач циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Кот В. В. доповів про здачу Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) вступниками спеціальності 081 Право.

Підбиваючи підсумки, в. о. директора Царук В. Ю. розпорядився проконтролювати виконання поставлених завдань щодо життєдіяльності коледжу та доповісти про виконання доручень на наступній адміністративній раді.

 

Людмила БАЛДИЧ, методист коледжу