Андрій Полоцький – переможець IX Всеукраїнського турніру з плавання на відкритій воді «Біле озеро» та літнього чемпіонату України із плавання

Технічне відділення

08 серпня 2023

На базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу Рівненської АЕС «Біле озеро» 5 серпня відбувся IX Всеукраїнський турнір з плавання на відкритій воді «Біле озеро».

Турнір відбувався з благодійною метою. Понад 200 учасників зробили благодійний внесок й долучитися до важливої справи - допомогти воїнам наблизити Перемогу.

Цьогоріч на дистанцію одна миля (1 650 метрів) зареєструвалося 210 учасників, з них 112 дітей та 98 дорослих. Плавці з’їхалися на змагання з різних куточків країни: Вараша, Чернівців, Рівного, Березного, Нетішина, Києва, Львова, Дніпра, Тернополя, Житомира, Вінниці, Харкова та одна спортсменка із США.

Чемпіоном серед молоді з результатом 18 хвилин 44 секунди став студент технічного відділення спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» 31-Б групи Рівненського фахового коледжу НУБіП України Полоцький Андрій.

Дещо раніше, з 28 по 30 липня 2023 року в місті Полтава, на базі комунальної установи «Центр спортивної підготовки» Полтавської обласної ради відбувся літній чемпіонат України з плавання та літній чемпіонат України з плавання серед молоді та юніорів.

Змагання проводилися відповідно до правил Всесвітніх водних видів спорту. У змаганнях брали участь спортсмени, заявлені обласними та міськими спортивними управліннями, СДЮШОР, ДЮСШ, ШВСМ, спортивними клубами.

Андрій став чемпіоном України серед молоді з плавання вільним стилем на дистанціях 400 м та 1500 м. В абсолютній першості України Андрій – срібний призер у запливах вільним стилем на цих дистанціях.

Колектив та студенти коледжу щиро вітають переможця та призера змагань Полоцького Андрія! Нехай його перемоги стануть стимулом для нових великих звершень і досягнень!

 

Сергій Шалай, технічне відділення