Агріналітика - екосистемна онлайн платформа для українських аграріїв

Економічне відділення

07 липня 2023

04 липня 2023 року завідувач економічного відділення Мартинова І.М., голова циклової комісії економічних дисциплін Конончук О. М. та викладачі економічного відділення к.е.н. Немкович О.Б., Матвійчук Л.А., Бондарчук І.П., Чернега І.Г. прийняли участь в онлайн зустрічі, що проводилась представниками ТОВ «АГРІАНАЛІТИКА».

Предметом зустрічі було ознайомлення з безкоштовними програмними продуктами від agrianalytica.com «АГРІ:Бухгалтерія» та «АГРІ:Бізнес план» для використання закладами освіти в навчальних цілях, з метою розвитку потенціалу фахівців в царині аграрної економіки, управління та обліку, сприяння їхній практичній підготовці та обізнаності про сучасні технологічні інструменти та рішення для ведення агробізнесу, підвищенню якості освіти та науки України, покращення ситуації на ринку праці України.

Володимир Гераймович, заступник директора ТОВ «Агріаналітика», виступив з презентацією проєкту agrianalytica.com та ознайомив з програмним продуктом «АГРІ:Бізнес план», як практичним інструментом для доступу до різних видів фінансування.

Юлія Дуда, провідний спеціаліст з розвитку та підтримки продукту ознайомила з програмним продуктом «АГРІ:Бухгалтерія» та виступила з доповіддю «Облік в агро може бути простим».

Результатом такої зустрічі став укладений Меморандум про співпрацю від «7» липня 2023 р. № Е23-21 між Відокремленим структурним підрозділом «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» в особі в.о. директора Царука Василя Юрійовича та Товариством з обмеженою відповідальністю АГРІАНАЛІТИКАв особі директора Тимошенко Людмили Миколаївни.

Такі двосторонні зв’язки у сфері наукової, освітньої та технологічної підтримки, будуть сприяти розвитку аграрного виробництва, посиленню діалогу між аграрною освітою та бізнесом, а також до практично-професійного розвитку фахівців в царині аграрної економіки, управління та обліку.

 

Любов Матвійчук,

викладач економічних дисциплін