Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України"

Коледж

29 червня 2023

29 червня 2023 року відбулося засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України".

На порядку денному було розглянуто такі питання: 1. Про хід виконання рішень попередніх педрад та звіт про роботу педагогічної ради коледжу за 2022-2023 навчальний рік. Інформує: Т.Кристопчук, секретар педагогічної ради. 2. Про підсумки діяльності колективу коледжу за період з 19.04.2023 по 29.06.2023. Доповідає: В. Царук, в.о. директора коледжу. 3. Про підсумки проведення підсумкової атестації здобувачів освіти у 2022-2023 навчальному році. Доповідає: С. Гулюк, О.Конончук, С. Шалай, І. Якимчук, завідувачі відділень. 4. Проект педагогічного навантаження на 2023-2024 навчальний рік. Доповідає: Т.Кристопчук, секретар педагогічної ради.5. Про організацію освітнього процесу в кризових умовах з використанням технологій дистанційного навчання через навчальну хмару lCloud. Доповідає: Ю. Дедюхіна, адміністратор навчальної хмари. 6. Різне. 6.1. Про встановлення платних освітніх послуг, що надаються для здобуття освіти за повними спеціальностями на 2023-2024 навчальний рік. Доповідає: О.В. Черначук-Семенишина, головний бухгалтер. 6.2. Про положення про атестацію педагогічних працівників. Доповідає: Л. Балдич, методист коледжу. 6.3. Про підвищення кваліфікації працівників коледжу. Доповідає: Л. Балдич, методист коледжу. 6.4.Про результати участі у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний Оскар-2023». Доповідає: Л. Балдич, методист коледжу. 6.5. Про встановлення ліміту стипендіатів за результатами ІІ семестру 2022-2023 навчального року. Доповідає: О. Талімончук, заступник директора з виховної роботи. 6.6. Про академічну доброчесність та перевірку курсових, дипломних робіт на плагіат. Доповідає: П. Біда. 6.7. Про опитування студентів коледжу. Доповідає: О. Черначук,

Кристопчук Т., секретар педагогічної ради, наголосила, що упродовж 2022-2023 н.р. педагогічна рада коледжу забезпечувала такі напрями діяльності закладу, як: 1.Організаційно-педагогічний: затвердження планів роботи коледжу, розгляд підсумків діяльності колективу коледжу за певний період, випуск і переведення студентів, аналіз освітнього процесу в коледжі. 2.Науково-педагогічний: обговорення підсумків наукових досліджень, апробацій передового досвіду, форми науково-методичної діяльності. На засіданнях педагогічної ради коледжу розглядалися питання: Розгляд підсумків діяльності колективу коледжу за певний період. Розгляд підсумків успішності студентів коледжу за певний період. Планування та режим роботи коледжу. Організація і проведення вступної кампанії. Фінансовий стан коледжу. Профорієнтаційна робота. Організація освітнього процесу в коледжі. Адаптація студентів нового набору до освітнього процесу в коледжі. Методична робота. Стипендіальне забезпечення. Результати навчальних досягнень студентів з дисциплін, з яких проводилась державна підсумкова атестація у формі національного мультипредметного тестування 2023 р. Організація поточного, семестрового контролю та атестація здобувачів освіти із застосуванням дистанційних технологій. Роль бібліотечно-інформаційного центру у формуванні творчої активності студента. Про навчально-матеріальну базу коледжу. Сучасні аспекти формування громадянина-патріота під час викладання дисципліни «Захист Вітчизни».

Царук В., в.о. директора коледжу, підвів підсумки діяльності колективу коледжу за період з 19.04.2023 до 29.06.2023. Зокрема, наголосив на організації, проведенні та участі викладачів коледжу у таких заходах, як: ІТ марафон «Розробка рішень покращення тимчасових умов проживання ВПО»; виставка педагогічного досвіду і творчості молоді; Олімпіада для вступу 2023; зустріч в рамках онлайн-школи для вступників до НУБіП України; спортивні ігри серед студентів закладів фахової передвищої освіти, які є структурними підрозділами університету; Фестиваль здорової нації; Фестиваль студентської науки – 2023»; Всеукраїнський семінар бібліотекарів «особливості роботи бібліотек ЗВО в умовах війни».

Завідувачі відділень доповіли про підсумки проведення підсумкової атестації здобувачів освіти у 2022-2023 навчальному році.

Дедюхіна Ю., адміністратор навчальної хмари, доповіла про організацію освітнього процесу в кризових умовах з використанням технологій дистанційного навчання через навчальну хмару lCloud. Наголошено на можливості створення комплексу єдиного навчально-методичного забезпечення, що дає можливість організовувати кожне заняття відповідно до теми і якісно працювати в електронному журналі успішності.

Балдич Л., методист коледжу, проінформувала проПоложення про атестацію педагогічних працівників, про підвищення кваліфікації працівників коледжу, про результати участі у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний Оскар-2023».

Розглядалися питання про встановлення ліміту стипендіатів за результатами ІІ семестру 2022-2023 навчального року, про академічну доброчесність та перевірку курсових, дипломних робіт на плагіат, про опитування студентів коледжу організації освітнього процесу.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

Тетяна Кристопчук, секретар педагогічної ради