Про новий детектив Ксенії Циганчук «Хто тебе вбив?» говорили в бібліотеці ВСП «Рівненського фахового коледжу НУБіП України» студенти 11-Б групи технічного відділення і 13-ІП групи відділення програмування.

Реальні життєві історії звичайних людей часто перетворюються на художні оповіді, які згодом стають основою для майбутніх книг. Так сталося з детективом «Хто тебе вбив?» відомої письменниці, авторки популярних трилерів, горорів Ксенії Циганчук.

Презентація розпочалася креативною ілюстрацією до тематики презентованої  книги – плакат з обрисами тіла, розміщений на підлозі та смугаста стрічка, яка огороджує «місце злочину», що налаштувало слухачів на певний лад.

Співробітниця Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки ознайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом рівненської письменниці, книжковою серією «Поліцейський детектив» та новим романом «Хто тебе вбив?».

Ксенія Циганчук розкрила фабулу літературно-художнього твору, охарактеризувала образи головних героїв, відмітила найскладніший етап у написанні книги. Представлені на екрані інтерактивні ілюстрації створили візуалізацію дійових осіб твору. Окрім того, авторка розповіла про цікавий досвід співпраці з поліцією Харкова. Нині літераторка працює над перекладом трилеру «Коли приходить темрява» англійською мовою.

Студенти зацікавились розповіддю молодої письменниці і поставили їй низку запитань щодо пошуку тематики для написання майбутніх творів, поділились власним досвідом написання поезії та щиро побажали авторці нових творчих здобутків. Захід завершився автографсесією.

Щира подяка працівникам бібліотечно-інформаційного за організацію, затишну та теплу  атмосферу.

Шапілова Катерина, Дедюхіна Юлія, викладачі