Визначено переможців конкурсу «Студент року – 2023»

Коледж

14 червня 2023

У відповідності до Комплексного плану виховної роботи щороку у коледжі проводиться конкурс «Студент року». Його мета - створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримка навчальної, наукової та творчої роботи студентів, оволодіння здобувачами освіти інноваційними технологіями, узагальнення і поширення позитивного досвіду студентської навчальної і громадської діяльності та відзначення їх особистих досягнень.

Враховуючи вимоги воєнного стану, у 2023 році конкурс проводився в онлайн режимі. Конкурсантам було запропоновано виконати три завдання:

ПРЕЗЕНТАЦІЯ: «Я - особистість. Я - громадянин. Я - студент. Моя майбутня професія»

СВІТ МОЇХ ЗАХОПЛЕНЬ.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС: есе «Якою я бачу Україну після перемоги».

За право номінуватися кращим студентом коледжу у 2023 році боротьбу вели 6 конкурсанток: Блищик Ірина, студентка 21-П групи; Буян Валерія, студентка 21-Ю групи; Воронецька Вікторія, студентка 21-П групи; Окренець Руслана, студентка 5-ІПБ групи, Трохимчук Оксана, студентка 5-ЗБ групи, Черемуха Марія, студентка 22-О групи. Усі учасниці подали необхідні матеріали на розгляд конкурсної комісії, до складу якої входили: Царук Василь, в.о. директора коледжу; Балдич Людмила, методист коледжу; Бурячинська Людмила, завідувач БІЦ; Качановський Олег, заступник директора з виробничої роботи; Панасюк Василь, голова студентської профспілкової організації, Талімончук Олександр, заступник директора з виховної роботи.

Інтелект, креативність, патріотизм, чітка громадянська позиція, віра в щасливе майбутнє України – такий узагальнений образ наших кращих студентів. Не можна не захоплюватися поетичними та художніми здібностями Окренець Руслани, спортивними досягненнями і художніми картинами Трохимчук Оксани, хореографічною майстерністю Буян Валерії і Воронецької Вікторії, вокальним талантом Блищик Ірини, віртуозністю гри на багатьох інструментах Черемухи Марії. Учасниці конкурсу переконані в нашій перемозі у жорстокому протистоянні з росією і мають намір реалізувати свій потенціал у вільній, багатій, європейській Україні.

Після фінальних підрахунків конкурсна комісія опинилася в нестандартній ситуації – адже найбільшу і рівну кількість балів набрали дві конкурсантки: Окренець Руслана та Трохимчук Оксана. Одноголосним рішенням журі переможцями конкурсу «Студент року 2023» визнано ОКРЕНЕЦЬ РУСЛАНУ, студентку 5-ІПБ групи і ТРОХИМЧУК ОКСАНУ, студентку 5-ЗБ групи.

Вітаємо переможців, дякуємо усім учасникам конкурсу. Ви – найкращі! І нехай у вашому житті буде ще багато маленьких перемог і, одна - ВЕЛИКА ПЕРЕМОГА, для всього українського народу!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Талімончук Олександр, заступник директора з виховної роботи

 

Матеріали конкурсу можна переглянути за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1qNgHega7l0UflRHGaDTqYRmDjXfOCbWX?usp=sharing