IT MEETUP РІВНЕ

Відділення програмування

06 червня 2023

06 червня 2023 року викладачі відділення програмування разом із завідувачем відділення Якимчук Іриною Олександрівною відвідали захід, присвячений темі штучного інтелекту та його ролі в сучасному суспільстві. Спікери компанії з багаторічним досвідом в ІТ індустрії SoftServe презентували свої навички та досвід у роботі зі штучним інтелектом.

Під час мітапу ознайомились з виступами:

«How to stop being afraid of artificial intelligence and start living» — з Олександром Лазарчуком, Python Software Development Lead. Олександр розповів про штучний інтелект: як його використовувати та в яких випадках йому не можна довіряти.

 «Pre-sale fairytale or the subtle art of not giving UP!» — з Володимиром Білоусом, проєктним менеджером у SoftServe, поспілкуєвались про пре-сейл.

Людство завжди прагнуло створити щось, що наближалося б до розуму людини, і саме таким винаходом став штучний інтелект (ШІ). Це сфера науки та технологій, яка вивчає створення комп'ютерних систем, здатних до розумової діяльності, схожої на ту, що виявляється в людини.

Штучний інтелект включає в себе широкий спектр технологій, алгоритмів та моделей, які дозволяють комп'ютерним системам вирішувати завдання, що раніше були можливими лише для людини. Штучний інтелект — це захоплююче поле досліджень та розвитку, яке вже сьогодні змінює наше сприйняття технологій та можливостей.

Якщо ви цікавитеся штучним інтелектом, це захоплююча галузь, в якій завжди є місце для досліджень, інновацій та творчості. Розвиток ШІ може допомогти нам вирішувати великі глобальні проблеми та покращити якість життя людей у різних сферах.

 

Юлія Дедюхіна, Віталій Крупеня, викладачі програмування