Засідання адміністративної ради ВСП «РФК НУБіП України»

Коледж

05 червня 2023

05 червня 2023 р. відбулося чергове засідання адміністративної ради ВСП «РФК НУБіП України». Особливістю цієї наради були кадрові зміни, які відбулися в колективі коледжу впродовж останнього часу.

Корсун Ярослав Петрович працює в коледжі з 1986 року, посаду директора обіймав з 1997 року по даний час. За його мудрого керівництва коледж став одним з найпотужніших закладів освіти України. Зросла кількість освітніх програм, за якими ведуть підготовку фахівців у коледжі, зміцнилася матеріально-технічна база, якісно змінився педагогічний колектив коледжу; започатковано багато традицій. Талановитий організатор і керівник, створив заклад європейського рівня. Сьогодні контингент студентів коледжу становить понад 1830 осіб, за цим показником коледж входить у трійку найбільших закладів фахової передвищої освіти України, понад 230 осіб здобувають у коледжі освітній ступінь «Бакалавр».

Виконуючим обов’язки директора коледжу призначено Царука Василя Юрійовича, Корсун Ярослав Петрович перейшов на посаду радника директора з організаційних питань.

Василь Царук висловив подяку та пошану Ярославу Корсуну за його багаторічну працю на благо коледжу та вручив срібну пам’ятну монету з символічною назвою «Спадок» від імені усіх присутніх. Також виразив сподівання, що співпраця продовжиться і мудрі поради та настанови керівника з великим досвідом стануть у нагоді колективу коледжу.

Надалі було проведено адміністративну нараду з питань, які є актуальними на даний час: представлено помічницю директора з кадрової роботи Майю Романюк; вручено нагороди призерам ХІІ Фестивалю студентської науки старості гуртка «Бухгалтер» Рис Ірині та науковому керівнику гуртка Оксані Немкович; про участь у Всеукраїнському семінарі «Особливості роботи бібліотек ЗВО в умовах війни» доповіла завідувачка БІЦ Людмила Бурячинська; було обговорено питання встановлення плати за навчання на 2023-2024 навчальний рік для студентів нового набору та про підвищення плати за навчання для студентів попередніх років набору, доповідала головний бухгалтер Олена Черначук-Семенишина; розглянуто перспективні показники вступу випускників коледжу в НУБіП України на бакалаврські освітні програми для продовження навчання, в т. ч. і до Міжкафедральної навчальної лабораторії; про організацію проведення Фестивалю «Здоров’я нації» повідомив керівник фізичного виховання Олег Рафальський; розглянули питання попереднього педагогічного навантаження на 2023-2024 навчальний рік.

 

Людмила Балдич, секретар адміністративної ради