Онлайн конференція «ВАЙБ СТУДЕНТСЬКОГО ЖИТТЯ ТА ЖИВА КОМУНІКАЦІЯ З СТУДЕНТСЬКИМ АКТИВОМ».

Відділення програмування НУБІП

05 травня 2023

Зустріч в рамках «Школи майбутнього ІТ-шника»

5 травня 2023 року відбулася крайня зустріч в рамках «Школи майбутнього ІТ-шника» цього семестру, на тему «Вайб студентського життя та жива комунікація з студентським активом».

Онлайн конференцію очолила Аліна Семенко, голова Сенату студентської організації факультету та актив студентів факультету. Доповнювали: Володимир Доросенко, голова спортивного відділу; Поліна Ремінна, заступник голови студентської організації; Богдан Кіщук, голова культ-мас відділу (онлайн інтерактив).

Підводячи підсумок заходів, учасники заходу дізнались:

 ⁃ Про особливості вступу 2023 випускникам технікумів і коледжів;

 ⁃ Про особливості вступу на факультети для здобуття ОС «Бакалавр»;

 ⁃ Про спеціальності пов’язані з ІТ: інженерія програмного забезпечення, цифрова економіка, комп’ютерна інженерія;

 ⁃ Про всі відділи факультету ІТ.

Місія Університету: створювати, систематизувати, зберігати і поширювати сучасні наукові знання для покращення якості життя людей; готувати фахівців європейського і світового рівня інтелектуального та особистісного розвитку.

Вміння студента комунікувати, домовлятись з викладачами є великим плюсом у навчанні в університеті, а навчання в ньому є досить різноманітне.

Університет - один з найголовніших розділів книги під назвою «життя», тому викладачі факультету «Інформаційні технології» піклуються про те, щоб змістовно наповнювати цю книгу протягом усіх років навчання. Розвиток в ІТ сфері не стоїть на місці. Сьогодні одна інформація завтра інша, і ми вивчатимемо кожного дня нове і цікаве. «Студенти, котрі будуть навчатись у напрямку ІТ завжди будуть у тренді» - сказала Аліна Семенко.

Отож, конференція була дуже інформативною та корисною для майбутніх вступників університету.

Дарія Пенчук,

Олексій Гричун,

cтуденти 22-ІП групи