DEMONSTRATION OF PROTOTYPES

Відділення програмування

19 квітня 2023

19 квітня викладачем Куделею Оксаною Олексіївною для студентів третього курсу відділення програмування було проведено підсумкове заняття з дисципліни «Проектування програмного забезпечення». Метою проведення підсумкового заняття було підбити підсумок вивченого матеріалу – демонстрацію створених командою з п’яти студентів прототипів на власну тему. Оцінювали роботу команд запрошені викладачі відділення програмування: Масталярчук Є. В., Ушаков М. І., Крупеня В. О., через що заняття виявилося ще цікавішим та практичнішим, Прототип - це модель продукту, яку студенти створили в процесі вивчення дисципліни.

Демонстрація прототипів дозволила студентам не лише продемонструвати свої знання та навички, а й взаємодіяти зі своїми однокурсниками та викладачем, отримати фідбек та рекомендації від спеціалістів, а також навчитися на прикладах інших студентів.

Перш за все студентам потрібно було підготувати свої прототипи до демонстрації. Вони повинні були бути готові до використання та показувати основні функції продукту.

Демонстрація прототипів складалася з кількох етапів. Перший етап - опис ідеї та основних функцій продукту, яку студенти створили. Другий - демонстрація самого продукту, демонстрація роботи основних функцій, інтерфейс та можливості взаємодії з користувачем. Під час демонстрації викладачі задавали питання, коментували та давали рекомендації щодо поліпшення продукту.

Після демонстрації кожен студент отримав фідбек від викладачів та однокурсників для поліпшення свого продукту.

Оксана Куделя, викладач