Круглий стіл за результатами підвищення кваліфікації педагогічних працівників економічного відділення

Економічне відділення

14 квітня 2023

З 10.04. до 14.04.2023 року  викладачі економічного відділення  проходили підвищення кваліфікації в НУБіП України ННІ неперервної освіти і туризму за програмою підвищення кваліфікації «Розвиток інноваційних професійних компетентностей у педагогічній діяльності».

Онлайн-навчання проводилось ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України на базі платформи Cisco Webex. Програми навчальних курсів охопили багато актуальних і перспективних тем.

Варто зазначити, що цей курс підвищення кваліфікації педагогічних працівників виявився надзвичайно актуальним та необхідним для підтримання належного рівня якості освіти.

Інна Дмитрівна Лазаришина розповіла про стратегічний управлінський облік як систему інформаційної підтримки конкурентної стратегії підприємства.

Надалі Інна Дмитрівна надала слово Савчук Василю Кириловичу, д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу, які поділилися інформацією про віртуальні активи: пізнання сутності, облікове відображення, аналітичну оцінку.

Протягом тижня поділилися інформацією доповідачі:

  • Долженко Інна Іванівна, к.е.н., доцент кафедри фінансів – про основні тенденції сучасної податкової політики України;
  • Чухліб Алла Василівна, к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу – про Інформаційно-статистичне забезпечення оцінки результативності бізнес-процесів;
  • Музиченко Андрій Олександрович, к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу – Інвестиційне проектування: від ідеї до результативності;
  • Гузь Михайло Михайлович, к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу – про подання звітності з використанням сучасних програмних пакетів;
  • Шиш Анатолій Миколайович,
  • к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу- про Стратегічний аналіз в управлінні підприємством;
  • Дуда Юлія Ігорівна, заступник проджект менеджера відділу розробки програмного продукту Agri:Бухгалтерія, Компанія ТОВ «Агріаналітика» – про Автоматизація обліку в фермерських господарствах з українською програмою Agri:Бухгалтерія.

Провели аналітичну оцінку викликів і наслідків російської війни в Україні – Куць Тетяна Валеріївна, Макарчук Оксана Григорівна та Воляк Леся Романівна к.е.н., доценти кафедри статистики та економічного аналізу.

14.04.2023 року відбулося підсумкове завершальне заняття, яке проводилося у формі круглого столу.Всі присутні на зустрічі в онлайн режимі щиро подякували керівництву НУБіП України за організоване на високому рівні підвищення кваліфікації педагогічних працівників у такий нелегкий для нас усіх час. Підтвердженням удосконалення фахових педагогічних компетентностей стало отримання сертифікатів.

Ірина Бондарчук, викладач