Виробнича екскурсія до Артлайт, фірми з виготовлення кастомізованої зовнішньої реклами

Відділення програмування Технічне відділення Рада роботодавців

06 квітня 2023

06 квітня 2023 року здобувачі освіти відділень програмування та технічного з викладачами Тарасом Сасовським, Іриною Чорною, Павлом Стриком завітали до фірми«Артлайт».

Артлайт - рекламно-виробнича фірма, яка займається виготовленням кастомізованої зовнішньої реклами, а саме рекламних вивісок, стендів; брендуванням торговельних точок; сітілайтів, цифрових відео-сітілайтів; офісних, адресних і фасадних табличок; дахових вивісок; букв з металу; LED неон, вивісок з гнучкого неону; світлодіодних екранів; біжучих стрічок, LED-табло; неонових вивісок; куточків споживача; символіки; сувенірної продукції та інше. З цією фірмою наш коледж співпрацює з 2019 року. Тоді було придбано електронне табло з годинником і термометром LED, який розміщений біля входу у коледж. Після цього для наших студентів неодноразово проводилися екскурсії. Зтого часу фірма удосконалила свою матеріально-технічну базу і студенти ІТшники та дизайнери мають змогу познайомитися з новими умовами праці та видами продукції  фірми Артлайт.

Цікаву екскурсію офісом та виробництвом провів директор Микола Шершун. Він представив здобувачам освіти творчу команду фірми, розповів про всі етапи виробництва рекламних виробів - від проектування і дизайну до виготовлення та монтажу, розповів про сучасні технології та матеріали, які використовуються для створення якісної реклами. Надав поради щодо навчання та успішної самореалізації у майбутньому. Здобувачі освіти мали змогу ознайомитись не тільки з сучасним поліграфічним обладнанням, але й технологією виготовлення різноманітної рекламної продукції.

Як згадку про цю зустріч, студенти отримали сувенірну продукцію, яку зробили під час самої екскурсії.

Висловлюємо подяку керівництву, а саме директору Миколі Шершуну та всім працівникам компанії «Артлайт» та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Павло Стрик, Тарас Сасовський, Ірина Чорна, викладачі