Круглий стіл на тему: "Маркетингові дослідження проекту. Менеджмент"

Технічне відділення

04 квітня 2023

04 квітня 2023 року під час семінарського заняття відбулася зустріч з магістром менеджменту, екс-головою студентської громадської організації, колишнім помічником-консультантом депутата Рівненської міської ради  та викладачем історії Коняхіним Юрієм у групах 21-З та 22-З з предмету "Технології".  Тема заняття: "Маркетингові дослідження проекту. Менеджмент."

Успішність роботи організації чи кожної окремої людини залежить від того, наскільки повно її продукція або послуги можуть задовольнити основні потреби ринку. Для визначення ефективної маркетингової стратегії та тактики роботи  необхідні максимально об'єктивні дані  споживчої поведінки.

Обговорили прогнозування ефективності роботи команди, адже глобальною метою діяльності будь-якої організації та ефективного управлінця - є досягнення успіху.

Три основні сходинки успішного менеджменту:

 - це спосіб та манера спілкування з людьми;

 - це вміння та адміністративні навички організовувати ефективну роботу колективу та організації;

 - це мистецтво керування;

Обговорили вміння ефективно використовувати і контролювати свій особистий час, як основний елемент тайм-менеджменту. Багато людей вважають, що це необхідно лише керівникам компаній та бізнесменам, але для школярів та студентів це також вкрай важливо.

Кожен з нас є внутрішнім менеджером свого життя, тому ефективність залежить від внутрішньої організації та налаштування. На завершення заняття студенти поділилися своїми планами стосовно майбутньої професії.

Галина Бусленко, викладач землевпорядних дисциплін