88 років Вадиму Крищенку: в НУБіП відбувся творчий вечір з нагоди Дня народження народного артиста України

Коледж

01 квітня 2023

Найкращі пісні на вірші сьогоднішнього іменинника народного артиста України Вадима Крищенка лунали в Голосієво, в актовій залі НУБіП України.

Вадима Крищенка привітали ректор Станіслав Ніколаєнко та ректор Київського національного університету технологій та дизайну Іван Грищенко.

Вшанувати зі святом відомого українця прийшли народні та заслужені артисти України, молоді виконавці - Іво Бобул, Оксана Білозір, Алла Попова, Надія Шестак, гурт "Козацькі забави", український майстер художнього слова Герой України Анатолій Паламаренко, Віктор Кавун, Роман Рудий. А дерегувала творчим вечором завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк.

Вадим Крищенко завжди сучасний і завжди молодий! Його поезія надихає коханням, натхненням, тематика завжди близька для поціновувачів його творчості!

Поетично-пісенну програму відвідали представники ВСП "Рівненський фаховий коледж НУБіП України", яких було запрошено до базового університету. Також були присутні представники інших структурних підрозділів НУБіП, в тому числі відокремлених підрозділів Немішаївського ФК, Бобровицького ФК, Ірпінського ФК та інших.

Ще раз вітаємо іменинника та висловлюємо величезну вдячність від колектива університету маестро, його друзям за неймовірний творчий вечір та неперевершену атмосферу!
Джерело: https://nubip.edu.ua/node/125119